Charlotte Rørth "Gud, du er jo lige her"

Fredag den 12. april kl. 14.00 fri entré!

Oplev Charlotte Rørth fortælle om sin bog "Gud , du er jo lige her" - Om at leve med tro og tvivl til hverdag.
Journalisten Charlotte Rørth er ikke vokset op i en troende familie, og var hverken et religiøst eller spirituelt søgende menneske, da Jesus bogstaveligt talt viste sig for hende og talte til hende i en kirke i Spanien.
Oplevelsen, der blev beskrevet i bogen og tv-udsendelsen "Jeg mødte Jesus", tvang hende til at tage sit moderne liv op til overvejelse.
I "Gud, du er jo lige her" deler Charlotte Rørth sine overvejelser og beslutninger om, hvordan hun lever med den type oplevelser, som hun langtfra er alene om at have haft.
Ved at stå frem og tale om sine religiøse oplevelser og det hun tror på, ønsker hun at nedbryde de fordomme og tabuer, der for nogle gør det vanskeligt at tale om Gud og tro, og vedkende sig denne tro.
Charlotte Rørt ønsker ikke at overbevise nogen, men argumenterer i bogen om nødvendigheden af en åben samtale om Gud og død, glæde og fællesskab, folkekirke og dyb bøn - om livet som troende menneske i dag.
Forfatter og jorunalist Charlotte Rørth modtog i 2018 Bibelselskabets pris, som en anerkendelse for den opmærksomhed hun, med sine bøger, har skabt omkring kristendom, tro og religion.
Ordkraft og Vor Frue kirke samarbejder om foredraget. 
Læs mere om Ordkraft festival  11 - 13 april 2019 her.

Modtager af Bibelselskabets pris 2018

Kristligt Dagblad artikel: "Alt blev forandret da jeg mødte Jesus"