Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

AFSKEDS- GUDSTJENESTE OG RECEPTION

Søndag den 4. marts holder sognepræst Grethe Holmriis afskedsgudstjeneste i Vor Frue Kirke.

Efter 20 års tro tjeneste takker sognepræsten af og går på pension. Det markeres med afskedsprædiken denne søndag.

Efter gudstjenesten indbyder menighedsrådet til reception, hvor der under uformelle former vil blive lejlighed til at sige farvel til Grethe og takke hende for de mange års indsats.

Vi serverer lidt mad og et glas vin og indbyder alle, der har lyst til at være med.

Menighedsrådet

 

EN TID TIL AFSKED

Vi ved alle sammen fra Det gamle Testamente, at livet har tider til alt, til fødsel og død, til glæde og sorg, til at mødes og til at tage afsked.

Nu er tiden kommet til, at menigheden i Vor Frue Kirke skal tage afsked med sin sognepræst gennem 20 år, Grethe Holmriis, som har valgt at gå på pension med udgangen af marts måned 2018.

Fra menighedsrådet, fra kirkens personale og fra hele menigheden skal der lyde en stor tak for de mange års tjeneste.

Hvis vi her begynder at skrive en liste over alt det, der er at sige tak for, gudstjenester, prædikener, samtaler o.s.v., vil det måske se ud, som om vi takker for, at en præst (bare) har passet sit arbejde. Og det har Grethe! Men mere end det.

Vi ved godt, at ingen af os kan se, hvad en præst egentlig laver i ugens og årets løb. Men, kære Grethe, vi ved, at du har røgtet dit kald med både liv og sjæl. Du har investeret dig selv på så mange måder for at være en tryghedsskabende samtalepartner, en udfordrende prædikant og en præst, der vil finde nye veje til mennesker.

For alt det – og for meget mere – siger vi dig tak og ønsker dig og dine nærmeste mange gode år i jeres nye hjem med frihed til at søge nye udfordringer.

 

Peter Grarup

Menighedrådsformand