Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

 

Sognebåndsløsning

03.05.2018

Sognebåndsløsning er et mærkeligt ord. I en stor by med mange sogne-kirker tænker vi måske ikke så meget over, at der altså er en bestemt kirke med nogle bestemte præster, der er ”vores” kirke og præster. Men sådan er det i folkekirken. Vi er ”bundet” til hinanden. Det er en fin tanke.

Men et bånd kan jo også være mindre rart, og så er det muligt at ”løse sognebånd”, d.v.s. flytte båndet til en præst i et andet sogn.

Alle de, der havde løst sognebånd til Grethe Holmriis, som nu er gået på pension, har fået et brev fra stiftet om, hvad der nu kan ske. Hvad der skal ske, bestemmer vi naturligvis helt selv. Det kan ingen anden blande sig i. Men vi har talt om, at det for klarhedens skyld ville være på sin plads at nævne, at alle, der måtte ønske at bevare tilknytningen til Vor Fru Kirke, på et hvilket som helst tidspunkt kan løse sognebånd til de tre andre fastansatte præster, som vi alle kender så godt. Man kan naturligvis også vente til den nye (fjerde) præst er ansat. Det bestemmer man helt selv.

Er du i tvivl, spørg en af præsterne!

Blanket til sognebåndsløsning findes HER (link). Blanketten kan afleveres på Vor Frue Kirkes kordegnekontor

Venlig hilsen 

Menighedrådsformanden

 

 

Del dette:

KIRKEBLADET

  I hvilket sogn bor du?

  Se svaret på sogn.dk

  Kontakt kirkekontoret

  INDSAMLING

  Indsamlingen i juli måned går til Hjerterummet

  Vi siger tak for ethvert bidrag