Qi Gong & Musik

 

 

Lørdag formiddag kan være en forjaget optakt til weekenden – men den kan også være det modsatte: Et rum, der skaber balance og ny energi i krop og sind.
Det sidste kan du opleve med Qi Gong og musik i Fruens smukke kirkerum, fire lørdag formiddage i den kommende efterårssæson. Den erfarne underviser Ann Pia Kjær vil instruere en række enkle og effektfulde chi gong-øvelser, der stimulerer fx balance og styrke i kroppen – samtidig med at de giver ro og lethed.
Det kræver ingen forudsætninger at være med. Øvelserne laves som udgangspunkt stående, men man kan også sidde på en stol – og stadig have stor glæde af dem.
Hvad er Qi Gong?
Qi Gong er kinesisk og betyder energitræning. Ordet dækker over øvelser og bevægelseskunst, der går flere tusinde år tilbage i tiden. Qi Gong praktiseres i dag over hele verden og bliver mere og mere populær, fordi Qi Gong på én gang styrker og skåner kroppen, opbygger energi og modvirker stress.
Musik og måske et digt
Øvelserne vil blive suppleret af musik, sang og måske oplæsning af et digt.  Det fælles program varer cirka en halv time, hvorefter der er mulighed for at slutte af med en kop kaffe eller the i kirkens café-hjørne.
Med stemningen og roen fra byens smukkeste kirkerum, kan du igen bevæge dig ud i byens liv.