Babysalmesang

OBS: Babysalmesang er aflyst pga. ferieafvikling fredag d. 26. april.  
 
Babysalmesang hver fredag

Vil du - sammen med dit barn - være med til babysalmesang skal du bare møde op i Vor Frue Kirke fredag kl. 9.30. Babysalmesang slutter kl. 11.00. 
Der er ingen krav om tilmelding, - og dit barn skal være mellem 2 - 12 måneder ved opstart.
Følg evt. med i facebookgruppen for babysalmesang i Vor Frue Kirke: https://www.facebook.com/groups/621436716233630

Lidt mere end "bare" babysalmesang

Fredag formiddag kl. 9.30 står i babyernes tegn i Vor Frue kirke. Her afholder vi det populære babysalmesang.
Babysalmesang er et tilbud til forældre om et musikalsk, motorisk og sanseligt stimulerende samvær med deres babyer i alderen 2-12 mdr. Og du behøver ikke være verdensmester eller særligt talentfuld sanger for at kunne deltage i babysalmesang - dit barn synes nemlig, at netop din stemme er den dejligste i verden!

Babysalmesang....? Babyer kan da ikke synge salmer?

Nej...Babyer kan ikke synge med. Men kropssproget og øjnene stråler af opdagelyst og engagement, når de hører lyden af stemmerne.
Salmernes enkle tonesprog og kirkens akustik stimulerer det lille barns musikalitet, sprog og rytmesans.

Babysalmesang er mere end bare sang. Babysalmesang er Babyrytmik - i kirkens akustik! Det er fagter og danse; sæbebobler og rasle æg; intenst nærvær og kommunikation mellem baby og forælder. Sammen skaber vi en musikalsk oplevelse, hvor de smås sanser stimuleres, og kirkens smukke rum danner rammen om en tryg og rolig oplevelse, hvor nærvær er i centrum. 

Hvor, hvornår og hvordan?

Vi mødes i Vor Frue kirke. Der er ingen tilmelding du kan bare droppe ind. Vi synger og danser i kirken, og der serveres kaffe i kirkens caféhjørne bagefter, hvor der er tid og rum til snak om det, der måtte røre sig. 

Undervisningen varetages af korleder og organist i Vor Frue Kirke - Dorthe Græsborg Bruun, som har stor erfaring med musik og børn samt generel musikformidling og færdes hjemmevant i kirken

Velkommen til dig og din baby :-)