Drop - in Bryllup

Fredag den 12. juli fra kl. 12.00 - 17.00

Når livet er for stort til rådhuset...

Gift jer ved et hyggeligt, intimt og festligt Drop In-Bryllup..Jeres bryllupsritual er det samme som til en almindelig vielse i kirken Men der er ikke en personlig tale til jer. Selve højtideligheden tager ca. ti minutter. Også hvis I i forvejen er gift på rådhuset kan I få en kirkelig velsignelse.

 

Sådan foregår det

 

Én af jer skal være medlem af folkekirken, når I melder jer i Vor Frue Kirke. I medbringer jeres prøvelsesattest og får en personlig samtale med en præst. Der kan være kø inden det bliver jeres tur, men ellers bliver I gift med det samme. I bliver fulgt ud som ægtepar af en brusende bryllupsmarch fra orglet og bagefter byder vi på friske bobler for at fejre jeres ægteskab. 

 

I må meget gerne invitere venner og familie med til drop in-vielsen. Men I kan også sagtens komme alene - kirken stiller gerne med vidner.
Der vil være en fotograf tilstede ved brylluppet: Anne Mette Welling

 

 

 

Prøvelsesattest 

 

Det eneste, der kræves for at blive gift, er en prøvelsesattest og to vidner.
Parret skal udfylde en ægteskabserklæring inden vielsen, denne findes på borgerservice.dk under: Familie og børn 
→ "Når I vil giftes". Herefter udstedes en prøvelsesattest der sendes via NemID, denne attest skal parret medbringe på selve vielsesdagen.

 

Er du/ I udlændinge og ønsker I at blive gift i Danmark, gælder der særlige regler, man skal derfor kontakte Familieretshuset. Læs mere her