Drop - in Bryllup

Fredag den 12. juli fra kl. 12.00 - 17.00

Når livet er for stort til rådhuset...

Gift jer ved et hyggeligt, intimt og festligt Drop In-Bryllup..Jeres bryllupsritual er det samme som til en almindelig vielse i kirken Men der er ikke en personlig tale til jer. Selve højtideligheden tager ca. ti minutter. Også hvis I i forvejen er gift på rådhuset kan I få en kirkelig velsignelse.

 

Sådan foregår det

 

Én af jer skal være medlem af folkekirken, når I melder jer i Vor Frue Kirke. I medbringer jeres prøvelsesattest og får en personlig samtale med en præst. Der kan være kø inden det bliver jeres tur, men ellers bliver I gift med det samme. I bliver fulgt ud som ægtepar af en brusende bryllupsmarch fra orglet og bagefter byder vi på friske bobler for at fejre jeres ægteskab. 

 

I må meget gerne invitere venner og familie med til drop in-vielsen. Men I kan også sagtens komme alene - kirken stiller gerne med vidner. 

 

Prøvelsesattest 

 

Det eneste, der kræves for at blive gift, er en prøvelsesattest og to vidner.
Parret skal udfylde ern ægteskabserklæring inden vielsen, denne findes på borgerservice.dk under: Familie og børn 
→ "Når I vil giftes". Herefter udstedes en prøvelsesattest der sendes via NemID, denne attest skal parret medbringe på selve vielsesdagen.

 

Er du/ I udlændinge og ønsker I at blive gift i Danmark, gælder der særlige regler, man skal derfor kontakte Familieretshuset. Læs mere her