Bliv frivillig i Vor Frue Kirke

Værdifuldt  fællesskab

Mange af os nyder at være en del af noget, der er meningsfuldt. At give en hånd med eller gå en ekstra mil. Når vi gør det sammen med andre og for et godt formål, så giver det mening for os. Vi bliver medejere af et værdifuldt fællesskab. 

I Vor Frue har vi mange forskellige aktiviteter, hvor vi har en del opgaver, der skal løftes, og hvor du kan være en del af det frivillige fællesskab ved f.eks. byde velkommen, bage, lave mad, dække borde, vaske op, ordne blomster, eller du kan stå for valget af sange til et arrangement.

Herudover har vi også altid brug for frivillige hænder til forskellige opgaver ved vores gudstjenester eller andre kirkelige handlinger, så de forløber godt og bliver indbydende for dem, der deltager.

Kort sagt: Vi har mange forskellige frivillige opgaver i vores kirke -  lige fra deltagelse i menighedsrådsarbejde, holde kirken åben, diverse praktiske opgaver, til at strikke til fordel for indsatte i Aalborg Arrest. 

Nyhedsbrev for frivillige

Tilmeld dig også meget gerne Vor Frue Kirkes nyhedsbrev for frivillige – også hvis du endnu ikke er frivillig, men gerne vil snuse til fællesskabet.
Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.

Nyhedsbrevet udkommer ca. én gang om måneden.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet via dette link

Læs det seneste nyhedsbrev til frivillige i Fruen via dette link.

Vil du være en del af vores frivillige fællesskab? 

 

Har vores frivillige fællesskab din interesse så kontakt gerne allerede nu Line Bøgelund Nielsen på libn@km.dk, eller tag en snak med arresthuspræst Lena Bentsen eller menighedsrådsformand Ole Kamp.

OBS: Hvis du modtager offentlige ydelser, bør du være opmærksom på, at der kan gælde en række regler, når det kommer til mængden og typen af frivilligt arbejde, du må varetage. Du kan læse en fyldestgørende guide om reglerne for frivilligt arbejde, mens man modtager offentlige ydelser, her.